Lägenhet

Åh vad jag vill flytta! Vi bor för närvarande i en trea vilket är lagom för oss två. Inget snack om saken. Den är inte heller vidare dyr och vi har garage till våra bilar.
 
Problemet är att köket har superdåliga förvaringsutrymmen där skåpen snarare är djupa än fler skåp och man lättare kan nå allt. Som det är nu måste vi gräva i skåpen för att komma åt allt som vi vill ha. Lägenheten är direkt opraktisk om man ska skaffa barn något vi ska göra så småningom. En barnvagn får inte plats i vår hall utan att man ska behöva dra in magen varje gång man behöver komma fram för det är enda stället den kan stå på. Trapphuset har en supersmal ingång (och ingen hiss) så att komma ut med en barnvagn därifrån ja låt oss säga att du hinner bli VÄLDIGT svettig innan du ens hunnit ut. Vi bor på första våningen men det är en trappa att ta sig ner för samt att det knappt finns utrymme att stå när man öppnar dörren som det är, hur ska man komma ut med en barnvagn? Den måste i princip monteras utanför. Vi har tvättmaskin som vi köpt själva och installerat i lägenheten men det finns inga utrymmen för att hänga tvätten på så då måste allt hängas i vardagsrummet om barnet har ett eget rum. En sak till... vi har en halv kyl och en halv frys. Vet inte vad man tänker med när man installerar sånt i treor, fyror och femmor. Det ska ju bo en barnfamilj där hallå?! I min tvåa som jag hade innan jag och killen flyttade in hade en hel kyl och en hel frys, väldigt bra men högst onödigt eftersom jag bodde själv. 
 
Så vi letar helt enkelt efter en fyra i dagsläget. Inte det lättaste. Vi har dock anmält intresse på en fyra idag men det ser inte jätteljust ut. Vi har inte råd att köpa i nuläget så det är hyreslägenheter vi tittar på. Tufft det där men det lär väl lösa sig.
 
Lägenheten ovan hade ju varit najs. Ett rum till barnet och ett arbetsrum till MIG!
 
Bild: google.se
 


Kommentarer
Postat av: Jeanette

I know the feeling när det gäller letande efter lägenheter, jag bor ju fortfarande hemma men letar konstant efter eget boende och det är bokstavligt talat omöjligt. Men får hoppas det vänder snart :)

Svar: Ja verkligen!
Sandiiebelle

2016-09-20 @ 18:04:11
URL: http://nouw.com/jeanettek
Postat av: Sandra Dahlström

Åh, att hitta den perfekta lägenheten är lättare sagt än gjort. Vi har letat i ett år men fortfarande inte hittat något som passar oss.. Dock ska vi köpa en, och är ganska kräsna för om vi ska lägga 1,5miljon vill vi känna att det är en lägenhet som vi verkligen vill ha. Hoppas att ni snart hittar en lägenhet som passar perfekt för just er!! :)

Svar: Ja men lägenheterna här kostar snarare tre miljoner och då snackar vi en etta, möjligtvis en tvåa så en trea är ännu dyrare. Supersvårt! Lycka till ni också!
Sandiiebelle

2016-09-20 @ 19:40:23
URL: http://elsasandra.blogg.se/
Postat av: Days by Johanna

Hoppas ni kan hitta en 4 för ett bra pris :)

Svar: Ja vi får hoppas...
Sandiiebelle

2016-09-20 @ 19:52:20
URL: http://nouw.com/daysbyjohanna
Postat av: Tilda Barkselius

Hoppas ni hittar något som passar er!

Svar: Ja vi får hoppas det. Tack!
Sandiiebelle

2016-09-20 @ 20:33:41
URL: http://tilda.vione.co
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Hoppas ni får lägenheten. Det där med att hitta det perfekta boendet är inte alls så enkelt som man tror :/

Svar: Nej verkligen inte!
Sandiiebelle

2016-09-20 @ 21:47:24
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Ztinas

Håller tummarna att du hittar något :)

Svar: Aw taack!
Sandiiebelle

2016-09-20 @ 23:19:05
URL: http://ztinas.for.me
Postat av: Linda

Åh, hoppas att ni hittar nått!

Svar: Tack!
Sandiiebelle

2016-09-21 @ 05:59:48
URL: http://lindaviktoria.se
Postat av: Netti Starby

Hoppas att ni hittar den rätta lägenheten och lycka till! :-D Kram

Svar: Tack!
Sandiiebelle

2016-09-21 @ 06:58:31
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Bambi

Att hitta en bra lägenhet är som att leta efter en nål i en höstack :/ Hoppas turen vänder för er snart. Ni har inte kollat upp möjligheterna för byte?

Svar: Jo vi kollar blocket, bostadsförmedlingar, byten allt :) Men tack för förslaget :)
Sandiiebelle

2016-09-21 @ 12:05:45
URL: http://iambaam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sandiiebelle

En tjej med huvudet på skaft som gillar en väldig blandning av mode, inredning, spiritualitet, dans, musik och att diskutera världsproblem. Ni får helt enkelt se det mesta.
RSS 2.0