Hösten följer med in

 
 
I helgen köpte jag två orange kuddar. Jag har av någon anledning fastnat på färgen orange för jag tycker att den piggar upp och ger ett fräscht intryck. NU när hösten kommer och vårt vardagsrum är inrett i jordiga och afrikanska färger så passade just orange. Kuddarna kommer bara att vara här under hösten sedan byts de ut men jag ville ha en färgklick nu under hösten. Jag är sjukt nöjd med detta infall måste jag säga. 
 
Orange främjar även gemenskap och det sociala. Det främjar diskussioner och stimulerar aptiten (det är därför många matkejdor har gult eller orange i sina loggor). 
 
Mycket nöjd hur som helst... Vad gör ni för att piffa till hemmet under hösttiderna? 
 
Bilder: Privata
 


Kommentarer
Postat av: Towa

Vad fint du har det!

Svar: Åh men tack!
Sandiiebelle

2016-09-22 @ 19:48:14
URL: http://nouw.com/healthbyme
Postat av: marianne cargus

Det var riktigt snyggt med de orange kuddarna, jag gör nog inte så mycket i hemmet för att följa årstiderna, heminredning har aldrig varit något intresse, när jag ser något jag vill ha köper jag det och blir jag nöjd kan det gå flera år innan jag vill ha något nytt...haha, lite tråkigt....Just nu är huset under renovering (den 5 år) och då blir det lite nytt då och då

Svar: Hahaa men alla är ju olika, jag var inte heller intresserad för några år sedan men då stötte jag på feng shui och blev fast. Dock ägnar jag mig inte åt det ofta utan när jag hamnar i flow...
Sandiiebelle

2016-09-22 @ 22:36:02
URL: http://marresmams.blogg.se/
Postat av: Susanne

Å, vad fint det blev och vilken fin soffa. Fastnade direkt för den :0)
Jag är ganska dålig på detta med inredning. Skulle verkligen vilja ha ett bättre öga för det. Eller ett bättre öga för att organisera så att det finns plats och möjlighet att inreda snarare :0)

Svar: Tipsar om feng shui :)
Sandiiebelle

2016-09-25 @ 12:48:48
URL: http://mywonderfulloves.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sandiiebelle

En tjej med huvudet på skaft som gillar en väldig blandning av mode, inredning, spiritualitet, dans, musik och att diskutera världsproblem. Ni får helt enkelt se det mesta.
RSS 2.0